• Zavelbergstraat 14
  • 3090 Overijse

Bomen Vellen & Demonteren

Vellen en demonteren
Vellen en demonteren?

Daar is ons team zeer ervaren in, het verwijderen van bomen binnen de stedelijke en residentiële omgeving.

we evalueren de risico's van elke taak en stellen een plan op om de boom veilig en efficiënt stuk voor stuk te ontmantelen, en indien nodig zullen we gebruik maken van afvang methodes.

Wist u dat u meetal een stedebouwkundige vergunig nodig heeft om u boom of bomen te vellen? Wij kunnen u uiteraard helpen met de nodige documenten inorden te brenegen.

Bomen Vellen en Demonteren

Bouwterrein

Bouwterrein

Heeft u een bouwterrein gekocht, en moet deze bouwrijp gemaakt worden? Dan bent u bij het juiste adres, wij kunnen dit voor u doen met het juiste materiaal. Zodat de bouwaannemer op een proper terrein kan beginnen voor de bouw van uw huis. Wist u dat u meestal een stedebouwkundige vergunig nodig heeft om uw boom of bomen te vellen? Wij kunnen u uiteraard helpen om de nodige documenten in orde te brengen.
Hakselen

Hakselen

Bij ons kan u ook terecht voor het verhakselen voor loof en hout. Dit kan dienen als bodembedekker tegen onkruid. Wij kunnen voor u ook het haksel hout afvoeren. Een goede tip dat we willen meegeven met u. is dat u de takken aan de straadkant legt.
Planten van bomen

Planten van bomen

Als u op zoek bent naar een nieuwe boom, misschien een vervanging voor een boom die is verwijderd, of als u nieuwe fruitbomen in uw tuin wilt hebben, kunnen we u helpen suggesties te geven, een geschikt exemplaar te vinden om de boom te planten zodat we u en de boom de best mogelijke start kunt geven.
Stronken frezen

Stronken frezen

Vaak blijft bij het vellen van een boom een stronk over. Dit kunnen we uitfrezen zodat er later een nieuwe boom kan geplant worden of gras kan gezaaid worden.

Contacteer ons voor het onderhoud van uw bomen

Contacteer Ons